Het Mast Team

Welkom bij Mast Schoonmaak Service

Bent u voor uw bedrijf, instelling, VvE of particulier op zoek naar een

betrouwbaar, flexibel schoonmaakbedrijf met een juiste

prijs/kwaliteitsverhouding dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

  Vereniging van Eigenaren Onderhoud

Bent u als Vereniging van Eigenaren op zoek naar een betrouwbare partner voor het schoonmaken en onderhoud van uw trappenhuizen? Bij Mast Schoonmaak Service bent u dan aan het juiste adres. Al jaren helpen we VvE’s, makelaars en gebouwenbeheerders bij het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimtes waarvoor ze verantwoordelijk zijn. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor uw VvE onderhoud op ons!

VvE onderhoud door Mast Schoonmaak Service

Wat voor onderhoud kunt u als VvE van ons verwachten? Het team van Mast Schoonmaak Service bestaat uit professionele schoonmakers die precies weten hoe en met welk materiaal ze de ruimtes goed schoon krijgen en houden. We kunnen u met de volgende werkzaamheden bijstaan als het gaat om VvE onderhoud:

Schoonmaak van trappenhuizen, liften, gangen, galerijen, garages, portalen en bellenborden
Klein onderhoud zoals het vervangen van lampen, kleine reparaties en klein schilderwerk
Glasbewassing

VvE onderhoud en beheer

Wanneer onze schoonmakers tijdens het onderhoud opmerken dat er iets vervangen of gemaakt moet worden koppelen ze dit meteen terug en nemen we direct contact met u op. In overleg zullen we hier dan samen een passende oplossing voor vinden. We maken niet alleen schoon, we nemen hierbij ook nog een stuk beheer voor u uit handen, wel zo handig!

VvE onderhoud op maat

We stemmen samen met u een VvE onderhoudsprogramma op maat af. Dat betekent dat we een planning maken hoe vaak en welke schoonmaakwerkzaamheden we regulier uitvoeren. Daarnaast bepalen we ook met u welke onderhoudswerkzaamheden periodiek kunnen worden gedaan. Heeft u verder nog aanvullende wensen qua schoonmaak en onderhoud laat het ons weten, we denken graag met u mee!

Een vast team voor uw VvE onderhoud

VvE onderhoud bij Mast Schoonmaak Service gebeurt altijd in een vast team. Dat zorgt voor vertrouwde gezichten voor de bewoners en voor u. Dat geeft u ook de gelegenheid om beter na te lopen of de afgesproken werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd, omdat er slechts één team verantwoordelijk is voor uw VvE onderhoud. U heeft daarnaast altijd een vast aanspreekpunt binnen Mast Schoonmaak Service waarbij u vragen/opmerkingen kunt neerleggen of aanvullende werkzaamheden mee kunt bespreken.

Wilt u meer weten over VvE onderhoud door Mast Schoonmaak Service? Neem dan nu contact met ons op, we vertellen u er graag meer over!

VvE onderhoud