Het Mast Team

Welkom bij Mast Schoonmaak Service

Bent u voor uw bedrijf, instelling, VvE of particulier op zoek naar een

betrouwbaar, flexibel schoonmaakbedrijf met een juiste

prijs/kwaliteitsverhouding dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

  Schoonmaak particulier

Komt u niet altijd toe aan uw dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden en zoekt u hulp bij het schoonmaken? Mast Schoonmaak Service voert al ruim 30 jaar schoonmaakwerkzaamheden uit bij particulieren. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we u thuis met elke schoonmaakklus helpen.

Mast Schoonmaak Service voor particulieren

Of het nou gaat om regelmatig terugkerend schoonmaakwerk of wat grotere, periodieke schoonmaakklussen, met Mast Schoonmaak Service kunt u veel kanten op. U kunt ons inschakelen voor:

Reguliere huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden
Ramen wassen, zowel binnen als buiten
Eenmalige schoonmaakklussen zoals het grondig reinigen van uw keuken of badkamer, het schoonspuiten van terrassen, het schoon- en bladvrij maken van uw dakgoten en het reinigen van uw houtwerk
Verbouwingsschoonmaak

Heeft u een particuliere schoonmaakklus, maar weet u niet helemaal zeker of wij die voor u uit kunnen voeren? Neem voor de zekerheid even contact met ons op, goede kans dat we dit in onderling overleg ook voor u kunnen schoonmaken!

Ons particuliere schoonmaakteam

We werken bij Mast Schoonmaak Service met een team van vrouwen in de leeftijd tussen 25 en 50 jaar. We screenen al het personeel dat bij ons schoonmaakt grondig en daarbij heeft elke schoonmaker een geheimhoudingsplicht. Wij hebben daarom het volste vertrouwen in onze professionele personeel, we gaan ervan uit dat u hetzelfde gevoel ervaart wanneer ze bij u schoonmaken!

Kenmerken van ons personeel

Bij Mast Schoonmaak Service vinden we het belangrijk dat onze schoonmakers over de kwaliteiten beschikken die nodig zijn om een schoonmaakklus goed uit te kunnen voeren. We zien er dan ook streng op toe dat onze schoonmakers:

Inlevingsvermogen hebben
Klantgericht zijn
Initiatief tonen
Zich verantwoordelijk voelen voor de schoonmaakklus
Kwaliteitsgericht zijn

Doordat onze schoonmakers deze eigenschappen bezitten zult u absoluut tevreden zijn over de schoonmaakwerkzaamheden die ze uitvoeren!

Particuliere schoonmaak op maat

Elke particuliere schoonmaakopdracht behandelen we als een opdracht op maat. Iedere schoonmaakklus is immers weer anders. We stemmen daarom graag vooraf goed met u af wat er allemaal schoongemaakt moet worden, hoe vaak u wilt dat we bij u langskomen en wat u van ons verwacht bij het schoonmaken. Dit vatten we helder voor u samen in een schoonmaakprogramma zodat de gemaakte afspraken voor beide partijen duidelijk zijn.

Wilt u meer weten over de particuliere schoonmaak van Mast Schoonmaak Service? Neem dan nu contact met ons op, we vertellen u er graag meer over!