Het Mast Team

Welkom bij Mast Schoonmaak Service

Bent u voor uw bedrijf, instelling, VvE of particulier op zoek naar een

betrouwbaar, flexibel schoonmaakbedrijf met een juiste

prijs/kwaliteitsverhouding dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

  Over Mast Schoonmaak Service

Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf? Mast Schoonmaak Service is al ruim 30 jaar een gevestigde naam als het gaat om uw schoonmaakwerkzaamheden in ’t Gooi en omstreken. Door onze uitgebreide ervaring en expertise kunt u voor de meest uiteenlopende schoonmaak- en onderhoudsklussen tegen een scherp tarief bij ons terecht.


Waar maken we schoon?

De basis van ons schoonmaakbedrijf is gevestigd in Huizen. Vanuit deze centrale ligging kunnen we letterlijk veel kanten op om onze schoonmaakklussen uit te voeren. Wij richten ons voornamelijk op ’t Gooi en omgeving.

Heeft u een schoonmaakklus, maar twijfelt u of uw locatie binnen ons bereik ligt, neem dan gerust contact met ons op. Naast de kwaliteit en professionaliteit van het schoonmaken, zit onze kracht ook in een grote mate van flexibiliteit. We zullen er dan ook alles aan doen om u van dienst te zijn. 

Wat maken we schoon voor u?


In de loop van de jaren heeft Mast Schoonmaak Service zich ontwikkeld tot een absoluut allround schoonmaakbedrijf. We kunnen u dan ook met elke schoonmaakklus helpen. Onze dienstverlening richt zich met name op:

  • Particuliere schoonmaak
  • Kantoor onderhoud en schoonmaak
  • VvE onderhoud en schoonmaak
  • Horeca schoonmaak
  • Glazenwassen

Of het nou gaat om terugkerende, periodieke werkzaamheden of een eenmalige schoonmaakklus, bij ons wordt elke opdracht als maatwerk gezien. Dat betekent dat we de afspraken altijd vastleggen in een schoonmaakprogramma, zodat wij voldoen aan uw verwachtingen en u tevreden zult zijn over de uitgevoerde werkzaamheden.

Ons schoonmaakteam

We hebben een vast team van professionele schoonmakers om ons heen verzameld. Ons team bestaat uit schoonmaaksters/ schoonmakers, die goed zelfstandig kunnen werken, met u meedenken en de nederlandse taak goed beheersen. We werken zoveel mogelijk met vaste schoonmaakteams, zodat u altijd een vertrouwd gezicht ziet wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. Ons schoonmaakpersoneel wordt uitvoerig gescreend, zodat u ons met een gerust gevoel inhuurt voor elke schoonmaakklus.

Vast aanspreekpunt

Binnen Mast Schoonmaak Service heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Wel zo handig wanneer u ons snel wilt bereiken om te overleggen over aanvullende schoonmaakwerkzaamheden of voor vragen/opmerkingen over een uit te voeren klus.

Bent u ook benieuwd wat we voor u kunnen doen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op, we vertellen u graag meer over onze dienstverlening!