Het Mast Team

Welkom bij Mast Schoonmaak Service

Bent u voor uw bedrijf, instelling, VvE of particulier op zoek naar een

betrouwbaar, flexibel schoonmaakbedrijf met een juiste

prijs/kwaliteitsverhouding dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

  Kantoor Onderhoud

Heeft u één of meerdere kantoren die onderhouden moeten worden? Mast Schoonmaak Service heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van bedrijfspanden en kantooronderhoud. We zorgen er dan ook voor dat uw werkomgeving altijd een opgeruimd en schoon karakter blijft houden!

Kantooronderhoud bij Mast Schoonmaak Service

Bij het schoonmaken en onderhoud van een kantoor staat de kwaliteit van de werkzaamheden uiteraard voorop. Dat houdt in dat uw bedrijfspand altijd door professionele schoonmakers onder handen wordt genomen. Naast de reguliere schoonmaak helpen we u ook graag met klein onderhoud van uw kantoor in de vorm van:

Aanvullen van toiletaccessoires
Onderhoudsklussen als het vervangen van lampen, ophangen van whiteboards en klein schilderwerk
Het reinigen van inloopmatten

In overleg staan we natuurlijk altijd voor u klaar er als er extra onderhoudswerkzaamheden binnen uw kantoor verricht moeten worden.

Kantooronderhoud is maatwerk

Schoonmaak en onderhoud is en blijft maatwerk. We maken dan ook graag samen met u een werkprogramma, waarbij u precies aan kunt geven wat er in uw kantoor moet gebeuren. Op deze manier weten onze schoonmakers precies wat er van ze verwacht wordt. Daarnaast is het voor u makkelijk te checken of de schoonmaak en het onderhoud van uw kantoor overeenkomstig de afspraken worden uitgevoerd. U heeft binnen Mast Schoonmaak Service altijd een vast aanspreekpunt die u kunt bellen of mailen wanneer u vragen/opmerkingen heeft over de uitgevoerde werkzaamheden of wanneer u wilt overleggen voor extra kantooronderhoud.

Flexibel kantooronderhoud

Maatwerk betekent ook dat we ons bij het inplannen van de schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden flexibel opstellen. We vinden het namelijk erg belangrijk dat we u en uw personeel niet in de weg lopen tijdens het werk. We maken daarom schoon wanneer het u uitkomt, of dat nou overdag, ’s avonds, ’s ochtends of in het weekend is.Wilt u meer weten over kantooronderhoud van Mast Schoonmaak Service? Neem dan nu contact met ons op, we vertellen u er graag meer over!